SKRUVSATS BMW
SKRUVSATS BMW
SKRUVSATS BMW
SKRUVSATS BMW
Screws 4 Bikes

Skruvsats BMW R1200 modeller

Rostfritt stål blank

Artikelnummer 60845070
|

1 Bedömning

Hitta din motorcykel:
från 233,99 kr 1
Beskrivning

Skruvsats BMW R1200 modeller Rostfritt stål blank

Synupplevelsen är, och har alltid varit, en del av resan! Därför är det inte konstigt att alla som värdesätter motorcykels skönhet emellanåt irriteras av att de galvaniserade originalskruvarna inte ser ut som de borde göra. Med tidens gång lämnar dessa tyvärr mycket att önska! De synliga skruvdelarna blir trubbiga, fläckiga eller rostiga - särskilt om hojen är utomhus ofta. De högkvalitativa skruvsatserna från Screw4Bikes av korrosionsfritt, rostfritt stål ger däremot en effekt som håller länge.

För att underlätta bytet levererar vi färdiga uppsättningar med alla nödvändiga skruvstorlekar med A2-70-material för respektive motor. Skruvarna är förpackade separat i påsar för respektive motorskydd. Om inget annat anges består uppsättningarna av stjärnskruvar med cylinder- och linshuvuden och vid behov även brickor.

Skruvsats pannhuvud:
Pannhuvudskruvar för olika R 1200 modeller

Skruvsats Motor RnineT:
Pannhuvud
Vevaxelsensor
Oljepumplock
Fastsättning oljekylare
Oljekylarledning
Oljekylarledning framåt
Oljekylarledning bakåt
Startmotor
Sugmunstycke
Tomgångsventil
Strypventil

Bra att veta:
För att effektivt undvika att skruvarna av aluminium eller stål ”fastnar” rekommenderar vi att du applicerar koppar eller anti-seize-pasta på gängan – se ”Passande artiklar”.
Övrigt:
Om en skruv byts ut mot en annan är en ny tätning inte nödvändig!

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar