Motocross och enduro

Motocross och enduro -kl√§der

Kraven på skyddsutrustningen skiljer sig klart från kraven som gäller för förare på vanliga vägar. Att köra omkull är helt enkelt en del av terrängåkning. I gengäld är hastigheterna är oftast mycket lägre. Fokus ligger här inte så mycket på nötningsbeständighet utan mer på skydd mot kollisioner. Och eftersom körning på löst underlag dessutom är fysiskt krävande måste terrängkläderna vara så luftiga som möjligt.

Motocross- och endurohjälmar

Motocross- och enduroglasögon

Motocross- och endurohandskar

Motocross- och endurostövlar

Motocross- och enduroskydd

Motocross- och endurokläder


Motocross och  enduroteknik

Om man gillar att leka i smutsen kan man inte undvika att bli smutsig. Att köra terräng innebär därför också mer arbete och ansträngning när det gäller rengöring och skötsel, underhåll och reparationer, slitage och reservdelar. Det är tur att Louis har ett enormt sortiment även för detta ändamål.

Louis teknikartiklar motorcykel

Alla teknikartiklar till din motorcykel

Slitage och reservdelar

Tillbehör för påbyggnad

Oljor och vård

Alles f√ľr Deinen Start

Allt för din start på banan

Letar du efter en bra bana?

På Vorstart hittar du den rätta racerbanan nära dig.

Evenemangspartner

SamarbetspartnerSearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar