KROCKKUDDESYSTEM F√ĖR MOTORCYKLISTER

Det ultimata inom modern säkerhetsteknik

Bästa skydd och maximal komfort

I bilar har krockkuddesystem varit beprövade en lång tid. Förmodligen skulle numera ingen köpa en ny bil utan krockkuddar. Och även motorcyklister behöver idag inte längre klara sig utan den stora säkerhetsvinsten som denna teknik erbjuder.

De första (mekaniska) systemen kom ut på marknaden runt millennieskiftet. Sedan dess har tekniken vidareutvecklats i rasande fart: Krockkuddar har blivit snabbare, tillförlitligare och mångsidigare och skyddseffekten är betydligt bättre än hos konventionella skydd. Därtill kommer att moderna airbagvästar (beroende på modell) kan skydda ett mycket större område av kroppen än klassiska ryggskydd: Axlar, nyckelben, revben, njurar och de inre organen i bröstet och övre delen av buken.

Dainese Smart Jacket HI VIS

Smart Jacket HI VIS kan bäras över eller under vilken jacka eller outfit som helst, kräver ingen anslutning till motorcykeln, är ventilerad och lätt hopfällbar. Den kombinerar därmed alla fördelar som den senaste generationens Dainese D-air har i ett enkelt plagg som kan användas överallt.
All säkerhet hos Dainese-krockkuddesystemet som används i MotoGP och har utvecklats genom över 25 års forskning och tester på väg och på banan är nu kombinerad i en enkel jacka som passar för alla användningsområden på vägen. Smart Jacket övervakar vad som händer runt motorcyklisten 1000 gånger per sekund och aktiverar Shield endast när det verkligen är nödvändigt. Detta garanterar abvändaren ett maximalt skydd. En frihet som inte fanns förut och som du inte längre vill vara utan.

Alpinestars Tech-Air 5
Alpinestars Tech-Air 5
Dainese Smart Jacket

Smart Jacket kan bäras över eller under vilken jacka eller outfit som helst, kräver ingen anslutning till motorcykeln, är ventilerad och lätt hopfällbar. Den kombinerar därmed alla fördelar som den senaste generationens Dainese D-air har i ett enkelt plagg som kan användas överallt.
All säkerhet hos Dainese-krockkuddesystemet som används i MotoGP och har utvecklats genom över 25 års forskning och tester på väg och på banan är nu kombinerad i en enkel jacka som passar för alla användningsområden på vägen. Smart Jacket övervakar vad som händer runt motorcyklisten 1000 gånger per sekund och aktiverar Shield endast när det verkligen är nödvändigt. Detta garanterar abvändaren ett maximalt skydd. En frihet som inte fanns förut och som du inte längre vill vara utan.

Alpinestars Tech-Air 5
Alpinestars Tech-Air 5
Alpinestars Tech-Air 3

Alpinestars lättaste autonoma airbagsystem, Tech-Air 3, är utformat för att bäras över eller under motorcykeljackan. Det är det effektiva och praktiska valet för touringförare, stadspendlare och lätta offroad-äventyrsförare.

Alpinestars algoritm för krockdetektering har utvecklats och förfinats baserat på miljontals kilometer körning och tusentals krascher, så att systemet exakt kan bedöma när krockkudden ska utlösas före en kollision eller annan farlig situation som en lowside- eller highside-krasch. När Tech-Air 3 upptäcker en begynnande kollision blåser systemet upp den skyddande krockkudden inom 50 millisekunder. Om motorcykeln kolliderar direkt med ett annat fordon eller hinder är Tech-Air 3-systemet effektivt vid "first impact*", dvs. systemet blåses upp innan det fordon eller hinder som motorcykeln kolliderar direkt med träffas. "First impact"-testet utfördes i enlighet med Dolomiticerts protokoll och testade krockkudden i ett hastighetsområde på 25 till 63 km/h.

Det eleganta, fristående systemet har ett vattentätt huvudchassi och styrenhet och elektronik, och kan också bäras under en motorcykeljacka, inklusive en Alpinestars Tech-Air Ready-jacka eller någon läder- eller textiljacka, förutsatt att jackan ger tillräckligt med utrymme (ca 4 cm) för att airbagen ska kunna blåsa upp.Tech-Air 3 gör att förarna kan njuta ännu mer av den dagliga pendlingen med vetskapen om att de är skyddade.

Enkel aktivering via Tech-Air APP!

Alpinestars Tech-Air 3
Alpinestars Tech-Air 3
Alpinestars Tech-Air 10 airbagsystem

Tech-Air 10 är den senaste innovativa autonoma krockkudden i Alpinestars Tech-Air-familjen. Tech-Air 10 kommer från Alpinestars krockkuddeteknik som används av MotoGP-förare och är ett elegant, fristående, bärbart krockkuddesystem som erbjuder förare, racerförare och Track-Day-förare oöverträffat kroppsskydd genom att det täcker förarens axlar, bröst, kompletta rygg och höfter.

Alpinestars Tech Air 10
Alpinestars Tech Air 10
Bering C-Protect Airbag

Den trådbundna krockkudden från Bering: C-Protect Air.
Med många års teknisk erfarenhet av elektroniska krockkuddar ville Bering erbjuda sina kunder en kabelbunden krockkudde baserad på märkets legendariska kunskap. C-Protect Air har prisbelönts med den 2-stjärniga SRA-sigillet, Made in France och liknar inte på något sätt nuvarande marknadsstandarder. Den är gjord av softshell-material och erbjuder en diskret och effektiv utlösning som är unik när det gäller krockkuddar. Detta gör den till den mest konkurrenskraftiga krockkudden på marknaden idag.

Bering C-Protect Airbag
Bering C-Protect Airbag
Bering E-Protect Air airbagväst

BERING har bestämt sig för att utveckla en airbagväst som bärs utanpå motorcykeljackan och är speciellt avsedd för användning på väg. Detta garanterar maximal kompatibilitet och omfattande täckning av de vitala områden som ska skyddas.
Den inbyggda tekniken √§r resultatet av forskning av F&E-teamet och har testats under mer √§n 500 000 kilometer. Algoritmens effektivitet m√∂jligg√∂r en extremt snabb uppbl√•sningstid f√∂r E-PROTECT AIR.

Detekteringsmekanismen drivs av 2 batterier (1x 3,6V artikelnummer 10057636 + 1x 9V blockbatteri finns överallt i handeln där det finns batterier) med mycket hög autonomi (500 timmars batteritid), så att föraren inte behöver ladda varje dag.

Med den medföljande E-PROTECT AIR-appen kan du aktivera, hantera och övervaka krockkuddens status direkt via din telefon.
E-PROTECT AIR-appen ger dig också tillgång till e-calling-service. Denna e-calling-service ingår i ReFLEX- och InFINITY-erbjudandena (årlig automatisk förlängning för InFINITY-erbjudandet och beroende på geografiskt berättigande). I en nödsituation ringer IMA Assistance ett nödsamtal via E-PROTECT AIR-appen och aktiverar vid behov en larmtjänst.

Bering E-Protect Air Airbag
Bering E-Protect Air Airbag
Held eVest Pro airbagsystem inkl. In&box

Held eVest i ny skepnad ‚Äď vi har √§ran att presentera: Held eVest Pro!
Precis som tidigare modeller av eVest är även eVest Pro helt självförsörjande tack vare dragkedjan framtill och kan bäras under skyddande motorcykelkläder från alla tillverkare. I denna vidareutveckling av det populära systemet används nu även axelairbagar.

Held eVestPro
Held eVestPro

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar