Den stora Louis-tävlingen

de-header-pristävling

Första pris: Suzuki V-Strom 800 DE

Vårt huvudpris i år är en mycket speciell testvinnare: Suzuki V-Strom 800 DE har vunnit Alpen Masters 2023 som arrangeras av tidningen MOTORRAD.

Alpen Masters handlar om vilken motorcykel som bäst klarar av Europas mest utmanande kurvterräng. Det som räknas här är inte enskilda toppvärden, utan ett balanserat totalpaket med utmärkta köregenskaper och fullständig lämplighet för daglig användning. Med andra ord: Om en motorcykel vill vinna detta test måste den vara en ganska perfekt allroundare.

Utöver standardkvaliteterna får denna Suzuki ett äventyrsutrustningspaket med delar från Louis-sortimentet. Och pricken över i:et är en skräddarsydd design.

Ytterligare nyckeldata: Effekt 84 hk, vridmoment 78 Nm, vikt (fulltankad) 230 kg, lång räckvidd tack vare 20 l tankvolym och 4,4 l standardförbrukning.

www.suzuki.de


M√∂jlighet till deltagande 1: Om du prenumererar p√• Louis-nyhetsbrevet deltar du automatiskt i prist√§vlingen. Om inte, kan du helt enkelt registrera dig h√§r: 

Möjlighet till deltagande 2: Som innehavare av LouisCard deltar du automatiskt i pristävlingen i samband med nästa köp med LouisCard i en Louis-filial. Har du inget LouisCard ännu? Beställ det nu och gör minst ett köp 2024 med LouisCard i en Louis-butik eller i postordertjänsten.

Den stora Louis-tävlingen pågår till 31 december 2024. Dragningen kommer att ske i januari/februari 2025.


Vinnare 2023

Andrea M., Trittau

Chris N., Saarbr√ľcken

Selina B., Herne

Robert B., Erlinsbach (CH)

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar