LouisCard – våra starka partner

Vi vill erbjuda dig ännu fler fördelar med ditt LouisCard. Av denna anledning samarbetar vi med effektiva partner som erbjuder dig många olika förmåner tack vare ditt LouisCard.

ANDRA LOUISCARDSPARTNERS

Admo Tours

Upp till 5 % direktrabatt på världsomspännande motorcykeluthyrning, motorcykelturer och enduroträning

Vi tar dig till de vackraste platserna i världen. Hos oss har du möjlighet att köra motorcykel i över 40 länder världen över. Admo Tours är din kontaktpunkt för motorcykelsemester, endurokul, motorcykeluthyrning, motorcykelutbildning och guidade motorcykelturer. Vi ger dig frihet på två hjul! Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi hitta exakt rätt för alla behov på två hjul: Från nybörjare till specialister, från barn till vuxna, från äventyrsförare till endurotävlingsförare. Oavsett om det är motorcykeluthyrning, guidade motorcykelturer runt om i världen eller enduroträning och åk – din motorcykelupplevelse är i rätta händer hos oss. Ange bara ordet ”LouisCard” och LouisCard-numret i fältet ”Kommentar om din bokning” när du gör din bokning och få en direktrabatt på upp till 5 % på nettohyrespriset. Gäller inte i samband med specialerbjudanden. Erbjudanden från olika system kan inte kombineras.

Amerika Heller

150 euro rabatt för LouisCard-innehavare vid bokning av en paketresa

Med över 25 års USA-erfarenhet är Amerika-Heller specialisten för guidade turer i de obegränsade möjligheternas land. Att resa i små grupper, kombinerat med en mycket hög säkerhetsnivå, garanterar en oförglömlig motorcykelsemester.

Augustusburg

15 % rabatt på entréavgiften till motorcykelmuseet

Motorcykelmuseet har en av Europas mest betydande och mest omfattande samlingar av tvåhjulingar. På en utställningsyta på 1 200 m² visar 175 utställningar på ett imponerande sätt upp motorcykelns tekniska utveckling från 1885 till idag. Museipresentationen av den historiska utvecklingen av Zschopau motorcykelföretag DKW, Auto Union och MZ är unik i världen.

Mot uppvisande av LouisCard får du 15 % rabatt på inträdespriset.

Bikeworld Travel

Sedan 1997 DIN specialist för motorcykelsemester över hela världen: Guidade motorcykelturer, enduroturer och utbildning, motorcykeluthyrning och motorcykeltransport: 100 euro rabatt på varje guidad tur, 5 % hyra.

Som cyklist vet du att vi motorcyklister är uttalade individualister som ofta bestämmer sig för att åka på ovanliga turer, både enskilt och i grupp. Av denna anledning är detaljerade råd skräddarsydda för dina resebehov från en kompetent och erfaren partner oumbärliga – med BIKEWORLD TRAVEL GmbH har du hittat denna partner: Vi står till tjänst med vår erfarenhet och brinner för motorcykelresor.

DT Bike Promotion Fahrertrainings GmbH

5 % direktrabatt på tävlingsträning och semesterresor

Bike Promotion erbjuder dig ren racerbane-känsla året runt. Oavsett om du är nybörjare på racerbanan, sportåkare eller proffs – Bike Promotion erbjuder evenemang för alla smaker på många racerbanor i hela Europa. Dessutom omfattar programmet fantastiska semesterresor för touringförare till Spanien (vintersäsong). Tjänsten inbegriper motorcykeltransporter, egen däckservice och tillbehörshandel på plats, tidtagning, fotoservice, delvis catering och sjukgymnastik. LouisCard-innehavare får omedelbart 5 % rabatt på alla deltagarpriser när de uppvisar eller uppger sitt LouisCard-nummer.

KULTourBIKES

Direktrabatt på 5 % på alla annonserade motorcykelturer (minus flygkostnader)

Harley-Davidson-turer till drömresmålen i USA och Kanada. I små grupper, ledda av två erfarna guider och med ett bagageeskortfordon, visar KULTourBIKES sina deltagare de fantastiska höjdpunkterna i Nordamerika. Stort värde sätts också på den personliga touchen på respektive resor. Inför varje tur träffas guiderna och deltagarna för informationsmöten för att i förväg lära känna varandra och diskutera resans gång i detalj.

Vid uppvisande av LouisCard ger KULTourBIKES en direktrabatt på 5 % på alla annonserade motorcykelturer (minus flygkostnader).

Moto&Bike på Gran Canaria

Upplev Gran Canaria med motorcykel – 5 % direktrabatt på motorcykeluthyrning

Hyr motorcyklar hos Moto&Bike på Gran Canaria (www.motoandbike.com) och upplev en hisnande bergsvärld och slingrande kustvägar som inspirerar varje cyklist. Tusentals kilometer av mycket väl asfalterade vägar med ännu fler kurvor väntar på dig. LouisCard-innehavare får omedelbart 5 % rabatt på motorcykeluthyrning. Helt enkelt genom att boka online via info@motorent.eu ge ditt LouisCard-nummer.

Motorradtraining24.de – fiffiga utbildningar

10 % direktrabatt på motorcykelutbildningar

Oavsett om du kör säkerhetsträning, kurvträning, kurvperfektionsträning, vinkelträning eller skoterträning – som LouisCard-innehavare får du 10 % rabatt på alla utbildningar. Ange bara rabattkoden ”Ditt kreditkonto” ”LouisCard” i fältet när du bokar online och ta sedan med dig kortet till träningspasset.

Motorcykeluthyrning på Gran Canaria

5 % direktrabatt på motorcykeluthyrning på Gran Canaria

Upptäck Gran Canaria och det ojämförliga landskapet på två hjul. Med mer än 35 års erfarenhet och egen verkstad med sakkunnig personal garanterar vi säkerhet och körglädje. Ange bara ditt LouisCard-nummer när du gör bokningen så ger vi dig en omedelbar 5 % rabatt på motorcykeluthyrning.

Nicebike – motorcykelsemestrar

Kom igång med Nicebike motorcykelsemester från Hamburg!

Ange bara LouisCard-numret vid bokning och få 10 % direktrabatt på turer med egen cykel och 5 % omedelbar rabatt på resor med hyrd cykel. Nicebike har planerat och organiserat motorcykelresor över hela världen i över 20 år och skapar på så sätt en bekymmersfri motorcykelsemester – den bästa tiden på året. Oavsett om det är en gemenskapsupplevelse i grupp eller på egen hand är Nicebike på väg med dig.

Anmäl dig på: info@nicebike.de eller www.nicebike.de

Teneriffa on Bike-motorcykelresor

Slut på säsongen, inte för dig. Kom igång och lär känna Teneriffa

Med ”Teneriffa on Bike” unnar du dig en spännande semestertur under vintermånaderna på den soliga och slingrande ön. Som LouisCard-innehavare sparar du 10 % på motorcykeluthyrning för alla resor som bokas minst åtta veckor i förväg. Ange bara ditt LouisCard-nummer när du bokar online eller via telefon till exempel.

USA CYKELRESA

50 euro direktrabatt på motorcykelturer i USA

Vem drömmer inte om att åka på Route 66 eller Highway 1 i en Harley Davidson? På US BIKE TRAVEL hittar du allt en bikers hjärta slår för när det kommer till motorcykelturer, speciellt i USA och Kanada. LouisCard-innehavare uppger sitt LouisCard-nummer vid bokning och får en direktrabatt på 50 euro per person på US BIKE TRAVEL-turer som bokas direkt. Erbjudanden från olika system kan inte kombineras.

Valentins – flowers and smiles

Fräschör varar längst. De vackraste blommorna från hela världen.

Du får 10 % direktrabatt på vackra blomhälsningar och andra fina presentidéer från den stora blomsterbudstjänsten valentins.de.

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar