WALTHER FICKKNIV
WALTHER FICKKNIV
WALTHER FICKKNIV
WALTHER FICKKNIV
Walther

WALTHER FICKKNIV

OSK II INKL. ETUI

Artikelnummer 10009091
|

3 Bedömningar

RFP 350,58 kr 2
257,52 kr 1
Beskrivning

WALTHER FICKKNIV OSK II INKL. ETUI

Multifunktionell, fällbar fickkniv med utmärkt 440C-stålblad. Utrustad med Liner-Lock-spärr för att låsa bladet och gummerat handtag för säkert grepp.
Levereras med bältesfodral.

  • Total längd: 242 mm (utfälld), 135 mm (hopfälld)
  • Blad: 107 mm
  • Vikt: 250 g

Enligt 42a § i vapenlagen är det förbjudet att bära följande föremål i Tyskland: hugg- och stötvapen, knivar som kan låsas med en hand (enhandskniv), fasta knivar med en bladlängd på över 12 cm. Att medföra föremålen är dock tillåtet om det finns ett legitimt skäl. Ett legitimt skäl innebär att föremålen bärs i samband med yrkesutövning, i samband med seder och bruk, för sport eller för ett allmänt erkänt ändamål.
Viktig information för resenärer till utlandet: Innan du reser till andra länder, informera dig om vilka regler som gäller där för att bära kniv. Utländska lagar kan skilja sig avsevärt från våra. Överträdelser straffas ibland med höga böter eller till och med fängelse!

Upplysning för beställningar från utlandet:
Innan du gör din beställning, ta reda på vilka lagar som gäller i ditt land angående import och användning av enhandsknivar eller fasta knivar. Överträdelser kan straffas med höga böter eller till och med fängelse!

Dokument
Bedömningar (3)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar