SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-MOTECH SMARTPHONE
SW-Motech

SW-MOTECH SMARTPHONE

DRYBAG FÖR MOLLE-FÄSTE

Artikelnummer 10070297
|

Inga bedömningar än.

293,33 kr 1
Beskrivning

SW-MOTECH SMARTPHONE DRYBAG FÖR MOLLE-FÄSTE

Att ta med sig smartphones upp till en storlek på 6,5 tum på tankväskor är enkelt när du använder SW-Motech tankväskor i PRO-serien! SW-Motech har speciellt utvecklat *Smartphones-Drybag* för MOLLE-fästen med T-lock-hållare för detta ändamål. *Smartphone-Drybag* sätts fast på MOLLE-fästet med den medföljande SW-Motech T-lock-hållaren. Klart.
Din smartphone ligger vattentätt i plastfodralet med den stora siktrutan, så att du kan använda skärmen och se något på den. Din enhet är nu väl skyddad och kan användas säkert för navigering på motorcykeln. När T-lock-hållaren är monterad kan smarttelefonen vid behov lossas med ett kvarts varv. På så sätt kan enheten snabbt tas bort och sättas fast igen med en enda rörelse.

Lämplig för alla smartphones upp till 6,7 tum
Innermått: 170 x 100 mm
vattentät rullstängning
vattenavvisande beläggning
fastsättning på PRO-tankväskornas MOLLE-fäste

Leveransomfattning:
1 smartphone-drybag för MOLLE-fäste
1 T-lock-hållare
1 monteringsanvisning

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar