ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
Rothewald

Rothewald momentnyckel

Artikelnummer 10091816
|

Inga bedömningar än.

från 1 525,18 kr 1
Beskrivning

Rothewald momentnyckel

Det finns få saker som är mer irriterande än att dra åt eller på annat sätt förstöra en skruvkoppling när du utför underhåll, reparerar eller mekar med din motorcykel. Mycket vanligt är till exempel att tändstift går av. Å andra sidan kan även skruvar och muttrar och bultar som sitter för löst orsaka en hel del problem. Av denna anledning är det viktigt att alltid iaktta de momentvärden som motorcykeltillverkarna anger för varje skruvkoppling. Med dessa momentnycklar från Rothewald med 1/4" (10091816), 3/8" (10091817) eller 1/2" (10091818) drivning kan du ställa in och följa värdena mycket exakt – utlösningsnoggrannheten är endast +/- 3 %! Dessa tre nycklar har kalibrerats i enlighet med DIN ISO 6789-1:2017 och täcker alla vanliga Nm-områden på din motorcykel. Med alla dessa ”premium” momentnycklar från Rothewald kan du skruva säkert och exakt!
Nycklarna har försetts med en lättavläst huvud- och finskala i Nm i visningsfönstret. Vridhandtagen är steglöst justerbara och har en praktisk låsmekanism. Spärrhuvudet är omkopplingsbart för rotation medurs och moturs (vridmoment endast för medursrotation) och är mycket smalt och litet. Det innebär att du enkelt kan nå skruvar och muttrar som är svåra att komma åt. Den korta utlösningen ger dig en tydlig signal när du har uppnått det inställda vridmomentet.

  • Vändbart spärrhandtag med kullås och tryckknappsfrigöring för högergång/vänstergång
  • plus/minus 3 % noggrannhet vid frigöring
  • Huvud- och finskala med siktruta
  • Låsmekanism för snabb och säker momentinställning; steglöst justerbar
  • Momentutlösning endast för högergängor
  • med kalibreringscertifikat DIN ISO 6789-1:2017
  • momentnycklarna från Rothewald levereras i en robust plastlåda

Tillgängliga varianter:
  • 1/4" 5 till 25 Nm (10091816)
  • 3/8" 10 till 50 Nm (10091817)
  • 1/2" 40 till 200 Nm (10091818)

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar