POWER KIT EXTRA 1000 CCM
POWER KIT EXTRA 1000 CCM
Siebenrock

POWER KIT EXTRA 1000 CCM

R75/90 T. 09/1975 (97 MM)

Artikelnummer 60190013
|

Inga bedömningar än.

Hitta din motorcykel:
12 044,66 kr 1
Beskrivning

POWER KIT EXTRA 1000 CCM R75/90 T. 09/1975 (97 MM)

På grund av den stora efterfrågan efter optimerade satser med nästintill slitagefria nikasilcylindrar finns nu också ett Power Kit för modellerna som producerades till och med årsmodell 09/1975 i programmet. En anpassning på cylinderfoten gjorde användningen möjlig. Också här är en enkel montering utan modifiering av cylinderhuvudet genomförbar. Tillgängliga produkter passar till modellerna R75/5, R75/6, R90/6, samt till R90S (till årsmodell 9/75, hål i motorkåpan 97 millimeter). Föraren kan alltså förvänta sig ett kraftigt ökat vridmoment och stabil effekt för motorcykeln. Vridmoments- och effektökning över hela varvtalsområdet i kombination med extrem spontanitet och stabil körning är också i den här satsen oslagbara argument för en översiktlig tuningåtgärd.
I satsen ingår alla delar som syns på fotot – som cylinder,
kolvbult, höghållfast lättare smidd kolv – som behövs för ombyggnaden. Dessutom medföljer skyddsrör till kamföljare av rostfritt stål som redan har pressats in i cylindern.
Tätningssatsen som inte medföljer måste beställas separat med beställningsnummer 60190106 och övertygar med OEM-kvalitet.

  • Med TÜV-certifikat och monteringsanvisningar

TIPS:
För att minska den termiska belastningen på aggregatet rekommenderas montering av ytterligare en oljebehållardistansring och/eller en oljekylare för alla Power Kit-ombyggnader (se ”Passande artiklar”).

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar