RAMSKYDD SVART
RAMSKYDD SVART
Polisport

RAMSKYDD SVART

8466600001

Artikelnummer 10056297
|

Inga bedömningar än.

Hitta din motorcykel:
RFP 327,63 kr 2
248,97 kr 1
Beskrivning

RAMSKYDD SVART 8466600001

Terrängkörning är en tuff bransch. Skador kan uppstå praktiskt taget när som helst på grund av fall, stenskott och nötning på cyklarna. Därför behöver du tillbehör som skyddar mot skador och förhindrar att det värsta händer. Till exempel Polysports ramskydd. De erbjuder faktiskt det bästa skyddet för motorcykelramen vid fall, från stötar och från metalldelarna på förarens stövlar. Skydden är smala och har en platt design för att undvika kontakt med stövlarna. Polysports ramskydd är tillverkade av höghållfast plast. De är hållbara och motståndskraftiga. Utseende: Coolt!

  • nötnings- och slagtåliga
  • smal design
  • slitstark och motståndskraftig
  • enkel att installera
  • monteringsmaterial ingår

Bra att veta:
Polisports ramskydd bör tas bort och rengöras regelbundet. Det gäller även ramen. De finaste sand- och dammpartiklarna som samlas i mellanrummen fungerar som slipmedel.

Lista över passande motorcyklar

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar