LSL-STYRÄNDAR RETRO
LSL-STYRÄNDAR RETRO
LSL-STYRÄNDAR RETRO
LSL-STYRÄNDAR RETRO
LSL-STYRÄNDAR RETRO
LSL-STYRÄNDAR RETRO
LSL

LSL-STYRÄNDAR RETRO

UNIVERSAL, SVART

Artikelnummer 10062010
|

3 Bedömningar

350,58 kr 1
Beskrivning

LSL-STYRÄNDAR RETRO UNIVERSAL, SVART

Vintage, Classic, Heritage – med sin populära serie *Retro* tar LSL dig och din motorcykel tillbaka till den ”gamla goda tiden”. Detta genom att sätta fokus på organiska former och motsvarande mått, genom att använda högkvalitativa material och genom att hantera form och funktion på ett skickligt sätt. Precis som förr i tiden. I LSL-serien *Retro* ingår även styrvikterna RETRO med spegelfäste.
Formen på dessa styrändar har optimerad för motorcyklar i retrostil och ger dig möjlighet att ge din hoj ett distinkt utseende. Ett litet aluminiumlock döljer fästskruven diskret.

Produkterna i LSL-serien *Retro* har en fin kulblästrad yta och gör din motorcykel till en riktig stilikon!

Styrändarna har en universell passform för styren med innerdiametrar från 12 till 22 mm – vilket gör dem lämpliga för de flesta 7/8- och 1-tums aluminium- eller stålstyren. Det perfekta fästet för alla speglar för montering på styrände från LSL och från märkena HIGHSIDER och SHIN YO med ytterklämma. Styrvikterna kan naturligtvis också användas utan spegel för montering på styrände och kan anpassas till din motorcykels utseende med hjälp av en av de färgringar som finns som tillval.

Mått:
Styrets vikt Ø: 36,6 mm
Bredd: 20,5 mm

Fäste för spegel för montering på styrände med ytterklämma:
Diameter: 29,8 mm
Bredd: 12 mm
Vikt: 72 g

Leveransomfattning: 1 par, inkl. monteringsmaterial
vardera 2 klämhylsor med Ø 12 och 16 mm
vardera 2 distanshylsor med Ø 14, 18 och 21 mm
2 M6 mittskruvar
2 M6 konmuttrar

Dokument
Bedömningar (3)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar