LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
LOUIS PAVILJONVAEGG
Louis

LOUIS PAVILJONVAEGG

MED COMMUNITY LOGOTYP

Artikelnummer 10056742
|

Inga bedömningar än.

234,55 kr 1
Beskrivning

LOUIS PAVILJONVAEGG MED COMMUNITY LOGOTYP

Du känner till fördelarna med Louis lusthus och dess mångsidighet, nu behöver du en sidovägg (eller två). Du kan få dem. Och i exakt samma kvalitet som paviljongtaket: tillverkad av 300D polyester, med en vattenpelare på 1500 och dekorerad med Louis Community-logotypen på utsidan. Förutom paviljongen är en sådan vägg oumbärlig som vind- och väderskydd.

Louis-paviljongväggen fästs i taket upptill med ett långt kardborreband och på sidorna med kardborreband runt stolparna.

  • Material: 100 % polyester
  • Vattenpelare: 1500 mm/cm² (vattentät)
  • Mått: ca 3 x 3 m

Leveransomfattning: 1 sidovägg

Observera:
Även vid svag vind fungerar den 9 m² stora ytan på en Louis lusthusvägg som ett segel. Därför bör du alltid tynga ner lusthusets spjut på marken.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar