KRIEGA OS-12 BAGAGEVAESKA
KRIEGA OS-12 BAGAGEVAESKA
KRIEGA OS-12 BAGAGEVAESKA
KRIEGA OS-12 BAGAGEVAESKA
Kriega

KRIEGA OS-12 BAGAGEVAESKA

Artikelnummer 10067818
|

Inga bedömningar än.

1 351,96 kr 1
Beskrivning

KRIEGA OS-12 BAGAGEVAESKA

Välkommen till Kriegas värld, där allt kretsar kring högkvalitativa, robusta, väldesignade och praktiska bagageartiklar och väskor för motorcyklister. Till exempel Kriega ”OS-12”-bagageväskan för riktiga äventyrare. Den tillhör Overlander-systemet (OS), en serie från Kriega. ”OS-12” är en mångsidig Adventure-väska och har utvecklats speciellt för körningar i mer krävande områden. Den kan användas som en mellanstor, självständig ryggsäck på 12 liter eller med andra väskor ur OS-sortimentet, t.ex. kompletteras med ett Multi-Pack-Storage-system. Kriega helt enkelt!

  • med vattentät rullstängning, som skyddar innehållet mot väta, tillverkat av högkvalitativt textilmaterial
  • med aluminiumkrokar i flygplanskvalitet
  • en halvstyv, gummerad SureGrip-botten med integrerade kroköglor och remmar gör att du kan sätta fast packväskan på de vanligaste bagagehållarna eller störtbågarna. Alternativ kan den kombineras på olika sätt med aluminiumkrokar med andra Kriega-öglesystem
  • krokar för axelremmar
  • Volym: ca 12 liter
  • Vikt: ca 850 g
Mått (H x B x D): ca 360 x 200 x 160 mm

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar