FÄSTE FÖR KONTROLLMÄRKEN
FÄSTE FÖR KONTROLLMÄRKEN
Fix-it Easy

FÄSTE FÖR KONTROLLMÄRKEN

FIXITEASY V4

Artikelnummer 10026430
|

10 Bedömningar

152,06 kr 1
Beskrivning

FÄSTE FÖR KONTROLLMÄRKEN FIXITEASY V4

57a § fäste till märke för motorfordon

Användningsområde: För enspåriga motorfordon för skadefri montering/demontering av märken på balkar med en maximal diameter på 8 cm

Material/färg: plast/svart

Egenskaper: Gjutet i ett stycke, engångsförslutning, ej överförbar.

Monteringsplats: Enligt 1967 års lag om motorfordon måste märket fästas på fordonet på ett sådant sätt att året och månaden för den obligatoriska nästa återkommande inspektionen av fordonet är tydligt synlig genom en hålmarkering i tillhörande fält på märket. Dessutom måste märket fästas på fordonets utsida på ett sådant sätt att dess lägsta punkt inte befinner sig mindre än 40 cm och dess översta punkt högst 190 cm över vägbanan.

Detta betyder: på gaffeln eller styret uteslutande framtill på höger sida. Tillägg: På en komponent på fordonet som är svår att ta bort med ett verktyg. Alltså inga störtbågar, fotpinnar, pakethållare, lätt löstagbar skruvad beklädnad eller öppna ändar på styret.

Upplysning: Användning av detta valfria fäste sker på egen risk och har endast godkänts för Österrike.

Dokument
Bedömningar (10)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar