520ERT3 MX-KEDJA
520ERT3 MX-KEDJA
DID

520ERT3 MX-KEDJA

G&B, 120 LÄNKAR

Artikelnummer 10016588
|

Inga bedömningar än.

RFP 1 100,18 kr 2
819,25 kr 1
Beskrivning

520ERT3 MX-KEDJA G&B, 120 LÄNKAR

Den bästa kedjan i motocross är nu ännu bättre, D.I.D ERT3-kedjan har använts av de bästa teamen i världen! D.I.D är konstruerad med den senaste tekniken och för extrema tävlingsförhållanden. ERT3 har 25% högre anti-chockprestanda och 5% högre draghållfasthet än den tidigare generationens kedja utan att ändra kedjans vikt. Det innebär att ERT3 är starkare utan kompromisser samtidigt som rotationsmassan hålls på ett minimum.

D.I.D ERT3 har använts och testats av professionella motocrossteam som Factory KTM, Honda, Yamaha, Kawasaki och Suzuki och är nästa nivå av kedjeprestanda. Guldpläteringen bidrar också till fabriksutseendet som ger ERT3 enastående hållbarhet.

Vi erbjuder endast kedjan med 120 länkar, vänligen förkorta vid behov

  • Draghållfasthet 3750 kg
  • levereras med clipslås
  • Lämplig för motorcyklar upp till 450 cc.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar