CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
CURVES SPANIEN
Delius Klasing Verlag

CURVES SPANIEN

MALLORCA

Artikelnummer 10053821
|

1 Bedömning

232,94 kr 1
Beskrivning

CURVES SPANIEN MALLORCA

Alla får direkt egna bilder i huvudet, när man tänker på den mest omtyckta semesterön i Medelhavet. Men det spelar ingen roll om man i sitt sinne solar sig i en vacker vik, samlar höjdmeter med en grupp landsvägscyklister eller njuter av serpentinvägarnas kurvor i en sportbil. Mallorca har något att erbjuda för alla semestertyper. Det enda problemet: Ön är nu så populär så att man sällan är själv.

Exakt det kan man uppleva i det tionde bandet av den framgångsrika serien CURVES. Stränder utan solbrända nordeuropéer, vägar utan turistbussar, cyklister eller hyrbilar, fotograferat med Stefan Bogners omisskännliga signatur. Hur han lyckas, förblir hans hemlighet. Men vi kan avslöja att en höjdpunkt följer på nästa: Palma de Mallorca, Port d’Andratx, Pollença, Can Picafort, Cap de Formentor.

  • Fantastiska bilder, överväldigande perspektiv
  • Drömlika vägar och en ny vinkel av landet och folket
  • Som alltid med kartor, turrekommendationer och hotelltips. På tyska.
  • 278 sidor
  • Mått: 21.1 x 28,0 cm
  • 252 bilder och illustrationer

Luta dig tillbaka, bläddra och njut!

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar