CURVES NORGE
CURVES NORGE
Delius Klasing Verlag

CURVES NORGE

Artikelnummer 10053830
|

Inga bedömningar än.

232,94 kr 1
Beskrivning

CURVES NORGE

Serpentiner, fjordar och trollstigen

Kurviga passvägar, branta bergsväggar och snötäckta bergstoppar? Det som motorcyklister och bilsemestrare älskar med Alperna, toppar Norge med Atlantvägar, skärgård och fjordar därtill.

Bland vägälskare och Soulful Drivers är landet uppe i norr knappast längre ett insidertips. Turistveg kallas panoramavägarna och Trollstigen nämns ofta i samma andetag som andra legendariska vägar och pass i hela världen, och hör till de bästa sevärdheterna på en Norgesemester precis som norrskenet, Trolltungan eller älgarna. Det spelar ingen roll om man kör motorcykel eller sportbil: På Norges vägar finns mycket, mycket mer att upptäcka!

  • Med Stefan Bogner på tur: Pass och panoramavägar i Norge
  • En roadmovie i bokform: Fantastiska bilder och hisnande landskap
  • Resa med vänner: On-the-road-äventyr och historier från vägarna
  • Soulful Driving: Om körningens lycka och strävan efter perfekt kurvtagning

För den nya boken i CURVES-serien har fotografen Stefan Bogner gett sig ut på jakt efter de bästa höjdpunkterna i Norge och också hittat många av dem: Hisnande utsikter, ändlösa kurvvägar och gastronomiska höjdpunkter gör den här reseguiden till något extra. Norge, så som du garanterat ännu inte känner det. Se fram emot din Norgerundresa med tidskriften Curves! (På tyska)

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar