MAGNETS. *BMW MOTORCYCLES
MAGNETS. *BMW MOTORCYCLES
MAGNETS. *BMW MOTORCYCLES
MAGNETS. *BMW MOTORCYCLES
BMW

MAGNETS. *BMW MOTORCYCLES

9 DELAR, INKL. PRESENTL.

Artikelnummer 10014827
|

2 Bedömningar

104,77 kr 1
Beskrivning

MAGNETS. *BMW MOTORCYCLES 9 DELAR, INKL. PRESENTL.

Metalldörren på ett kylskåp är den perfekta anslagstavlan. I princip alla hem har ett sådant kylskåp och alla behöver då och då sätta upp en lapp, en notis, ett vykort, en kalender, en bild, ett tidningsurklipp eller liknande. Alla kommer förr eller senare till köket och tittar där. Det som ofta saknas är snygga magneter som håller och som dessutom är dekorativa. Som till exempel magnetsatsen *BMW Motorcycles*.

Magnetsatsen med 9 delar med glänsande yta av hög kvalitet och olika Harley-Davidson-retromotiv kommer i en praktisk presentlåda (70 x 93 x 20 mm). Tack vare de stora magneterna på baksidan håller de till och med flera lappar på plats samtidigt. Även lämpliga för en magnettavla på kontoret, föreningslokalen eller på en metallhylla i verkstaden.

Dokument
Bedömningar (2)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar