GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
GIVI BAKVÄSKA GTR723
Givi

GIVI BAKVÄSKA GTR723

CANYON

Artikelnummer 10070719
|

Inga bedömningar än.

RFP 3 508,17 kr 2
2 928,44 kr 1
Beskrivning

GIVI BAKVÄSKA GTR723 CANYON

Bakväskan GRT723 med 40 liters kapacitet för den bakre bagagehållaren är utformad för terrängmotorcyklister som inte vill offra förvaringsutrymme, funktionalitet och säkerhet när de transporterar sitt bagage även i tuff terräng.
Designen för bakväskan GRT723 har utvecklats speciellt för att uppfylla de viktigaste kraven ute i terrängen.

Tack vare den snabba monteringen med Monokey® fästsystem, som möjliggör enkel fastsättning, minskar förberedelsetiden innan du kan ge dig iväg. Dessutom är den ett praktiskt tillbehör under rasterna, eftersom väskan enkelt kan tas av och transporteras tack vare det ergonomiska handtaget på framsidan.
Slutligen skyddas även innehållet i packväskan tack vare rullstängningen och den övre klaffen med en robust nätficka, som ger dubbel åtkomst och gör det enklare att ta av den.
Bakväskan GRT723 är inte bara praktisk, utan blir också det perfekta terrängtillbehöret tack vare dess tåliga och skyddande egenskaper: materialen Hypalon och Polyester 1200D W/R garanterar maximal motståndskraft mot mekanisk påverkan och UV-strålar, medan den vattentäta fluorescerande gula innerpåsen med kapslingsklassen IPX5 och den termoformade PE-bottnen ger väskan utmärkta vattentäta egenskaper.
Dessutom är väskan utrustad med spänn- och fästremmar med Cam Buckle-spänne, som har ett infällbart kardborrelås i ändarna som gör det möjligt att fästa ytterligare bagage. Den estetiska designen har berikats med tryckta reflexmotiv för att öka motorcykelns synlighet på natten eller på dåligt upplysta vägar.

Utrustning
• Tryckta reflexmotiv för ökad synlighet;
• 4 kompressionspunkter
• M.O.L.L.E-system under den övre klaffen
• Vattentät fluorescerande gul innerpåse med kapslingsklassen IPX5 (motståndskraftig mot kraftigt regn och extrema förhållanden)
• Dubbel åtkomst med rullstängning
• Övre klaffen utrustad med en robust PVC-nätficka på baksidan
• Fästplatta med Monokey®-system
• Ergonomiskt handtag på framsidan
• Remmar med Cam Buckle-spänne för att upprätthålla spänningen
• Remmar utrustade med ett infällbart kardborrelås i ändarna.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar