MOTOISM AERO WINGS
MOTOISM AERO WINGS
MOTOISM AERO WINGS
MOTOISM AERO WINGS
Motoism

Aero Wings, Monster 937

Artikelnummer 10072106
|

Inga bedömningar än.

Hitta din motorcykel:
från 4 654,76 kr 1
Beskrivning

Aero Wings, Monster 937

Ge din Ducati Monster 937 den ultimata looken med Motoism Aero Wings!

Dessa unika Aero Wings har inspirerats av den hisnande världen av Moto GP och ger din Monster ett ännu sportigare och bredare utseende.
Dina Aero Wings kan enkelt och smidigt monteras på det ursprungliga blinkersfästet på tanken. Du kan alltså ta med dig racerbanans look ut på vägen på nolltid.
Med dina Motoism Aero Wings ger du inte bara din Ducati Monster 937 en imponerande look, utan förser den också med förbättrad aerodynamisk prestanda. Ta tillfället i akt och ta din körning till nästa nivå.

I leveransomfattningen ingår Aero Wings specifikt för Ducati Monster 937 samt de nödvändiga skruvarna för enkel och problemfri installation. För den som vill ha ett komplett paket erbjuder vi även en version inklusive blinkers. Härvid ingår adapterkablar för plug&play-montering av blinkers.

Upplev fascinationen från racerbanan på vägen – med Motoism Aero Wings för Ducati Monster 937!

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar