ADAPTERKABEL FÖR DUCATI
ADAPTERKABEL FÖR DUCATI
Motoism

Adapterkabel för Ducati Motoism-blinkers

Artikelnummer 10072133
|

Inga bedömningar än.

från 174,83 kr 1
Beskrivning

Adapterkabel för Ducati Motoism-blinkers

Är det ett problem för dig att konvertera blinkers på din Ducati med blinkers från Motoism? Då är den matchande adapterkabeln det viktigaste tillbehöret. Tack vare plug and play-alternativet vid montering av adapterkabeln kan du ansluta blinkers till din motorcykel på nolltid. Beroende på dina behov kan kablarna beställas utan, med 3,1 W eller 10 W motstånd.

Mycket viktigt:

  • även om du beställer Ducati-blinkers med positionsljus, används denna adapter endast för plug and play-installation av blinkerslampan. En ”strömtjuv” (strömgrening) medföljer för positionsljuset. Detta gör att positionsljusets kabel kan anslutas till en permanent ledning.
Leveransomfattning:
2 adapterkablar
2 ”strömtjuvar”

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar