ABUS TRAVELGUARD SVART
ABUS TRAVELGUARD SVART
ABUS TRAVELGUARD SVART
ABUS TRAVELGUARD SVART
ABUS TRAVELGUARD SVART
ABUS TRAVELGUARD SVART
Abus

ABUS TRAVELGUARD SVART

BUNTBAND MED KOMB.LAAS

Artikelnummer 10056481
|

1 Bedömning

RFP 351,41 kr 2
277,26 kr 1
Beskrivning

ABUS TRAVELGUARD SVART BUNTBAND MED KOMB.LAAS

Att helt enkelt hänga hjälmen på styret utan att säkra den eller lämna ryggsäcken utan uppsikt – det bör inte vara ett acceptabelt alternativ.

Tack vare den enkla hanteringen kan man med Combiflex TravelGuard snabbt och säkert låsa föremål såsom cykelhjälmar, väskor och skidor, men även barnvagnar. Din Combiflex TravelGuard kan stuvas undan i vilken byx- eller jerseyficka som helst och är perfekt för korta stopp då och då. Oavsett om det är i bageriet eller i skidstugan – det här är ett enkelt sätt att skydda din egendom mot stöld. En extra solid stålkärna samt en 3-siffrig kod tillhandahåller det nödvändiga skyddet. Sifferkoden kan ställas in och ändras individuellt. Med hjälp av den 45 centimeter långa kabeln skapas en surrningsögla vars längd kan justeras fritt. Tack vare denna böjliga konstruktionen kan kabellåset användas på många olika sätt i vardagen för att fästa föremål och för att enkelt säkra din egendom. Nu står ingenting i vägen för din lugna fikapaus.

Specifikationer:

  • Kabellås med extra solid stålkärna
  • 3-siffrig kombination kan själv ställas in och förändras
  • Kabellås med löstagbar låsmekanism
  • Litet och lätt, passar bra i byx- eller jerseyfickan
  • Stängningstyp: sifferkombination
  • Vikt: 80 g
  • Färg: svart

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar