SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP MOTO BUNDLE
SP Connect

SP MOTO BUNDLE

UNIVERSELLT GRÄNSSNITT

Artikelnummer 10038408
|

2 Bedömningar

RFP 935,84 kr 2
834,47 kr 1
Beskrivning

SP MOTO BUNDLE UNIVERSELLT GRÄNSSNITT

Att navigera med hjälp av en app på en smartphone eller mobiltelefon blir allt populärare. Men ibland ser det inte så professionellt ut om man använder gaffatejp eller någon annan abstrakt konstruktion för att fästa den dyra multifunktionstelefonen på motorcykelstyret. SP Connect erbjuder stabila och designorienterade lösningar av hög kvalitet för specialsmartphones och universaltelefoner. Till exempel *MOTO BUNDLE*.

Detta gör att mobiltelefonen kan fästas säkert och bekvämt på motorcykeln på ett ögonblick.

Den universella SP Connect *MOTO BUNDLE* består av:

  • universalfästet *UNIVERSAL INTERFACE*, *UNIVERSAL PHONE CASE* i storlekarna M och L eller "UNIVERSAL PHONE CLAMP"
  • och styrfästet *MOTO MOUNT PRO*

Styrfästet skruvas fast på motorcykelns styre. Smartphonen ansluts till *MOTO MOUNT PRO* genom att vrida den 90° med hjälp av låsmekanismen på baksidan.

Beroende på hur styrfästet monteras är mobiltelefonen säkert placerad i förarens synfält. Det innebär att alla appar och funktioner kan styras och användas bekvämt.

Montering *UNIVERSAL INTERFACE *Universalfäste:

  • Den självhäftande filmen används för att fästa kontakten direkt på baksidan av smarttelefonen eller mobiltelefonfodralet. Kontakten kan naturligtvis också användas för andra enheter som actionkameror, surfplattor, högtalare, powerbanks etc., förutsatt att ytan är plan. Förutsatt att ytan är plan.

Ytterligare egenskaper:

  • kompatibel med alla SP Connect-produkter
  • säker låsning genom 90° rotation
  • extra skydd för smartphone

*MOTO-FÄSTE PRO*

  • Vibrationsdämpande
  • CNC-bearbetad av flygplansaluminium
  • Liggande eller stående montering
  • superstabil 360° justeringsmöjlighet i 6° steg
  • lämplig för standardstyren och överdimensionerade styren (2,22 / 2,54 / 2,86 / 3,17 cm eller 0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 tum i diameter)

Anmärkning:

  • Vid kraftigt vibrerande motorcyklar kan det hända att den integrerade vibrationsdämpningen i fästet inte är tillräcklig och att kamerafunktionen i smarttelefonen kan försämras. En defekt i kameran är möjlig under extrema omständigheter. Vi rekommenderar att du använder SP Connect Anti Vibration Module för att minska vibrationerna så mycket som möjligt

Dokument
Bedömningar (2)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar