LOUIS TÄCKHUV
LOUIS TÄCKHUV
Louis

Täckhuv för utomhusbruk Sand

Artikelnummer 10055270
|

5 Bedömningar

från 696,92 kr 1
Beskrivning

Täckhuv för utomhusbruk Sand

Letar du efter ett skydd för din motorcykel som du kan använda flexibelt både inomhus och utomhus, som andas naturligt och som inte lämnar några fula repor på lacken? Då är överdraget Louis Sand ett bra val.
Det uppfyller dina önskemål när det gäller att skydda och bevara värdet på din motorcykel. Det speciella 3-lagers textilmaterialet med andningsbart membran avvisar alla "attacker" från utsidan och den lackvänliga strukturen på insidan ser till att ingenting händer med din lilla skatt. Miljöpåverkan och korrosion har knappast en chans. För övrigt är ett stort visningsfönster integrerat i den bakre delen av skyddet, vilket ger en tydlig bild av registreringsskylten. Detta rekommenderas alltid om din motorcykel är parkerad på en allmän plats. Dessutom finns det reflexband som när de lyser upp gör det tydligt för alla att det är ett ganska stort föremål som står parkerat här. Det skapar mer säkerhet för din cykel. Naturligtvis särskilt för "kantstensparkerare", men även för fordon som till exempel står parkerade i ett underjordiskt parkeringsgarage.

Utrustning:

  • med mittstång och resårband för perfekt passform
  • fästband i mitten med justerbart pluggfäste
  • Webbingförstärkta öppningar för ett kedjelås (ingår ej)
  • Material: 100 % polyester med PE-membran
  • Färg: sand med svarta Louis-loggor
  • inklusive transportväska
  • Finns i två storlekar - för mått se skiss under ytterligare illustrationer:

Storlek M:
  • A: 190 cm, B: 124 cm, C: 79 cm, D: 76 cm, E: 54 cm

Storlek L:
  • A: 210 cm, B: 131 cm, C: 94 cm, D: 76 cm, E: 64 cm

Bra att veta:
Bagagehållare, väskor, vindrutor eller andra större ändringar på din motorcykel kan ändra måtten avsevärt, så du kan behöva välja ett större/annat skydd!

Observera att det finns en tolerans på 15-20 cm i den totala längden (A) på skydd med elastiska band. Om ditt fordon t.ex. är 15 cm längre än den angivna totala längden (A) på skyddet kan det fortfarande användas.

Dokument
Bedömningar (5)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar