SYSBAG WP L 27-40L
SYSBAG WP L 27-40L
SW-Motech

SysBag WP sidoväska L

Touringstövlar

Artikelnummer 10069990
|

Inga bedömningar än.

RFP 2 575,15 kr 2
från 2 450,84 kr 1
Beskrivning

SysBag WP sidoväska L Touringstövlar

För alla dem som föredrar ett flexibelt väsksystem tillverkat av TPU-material framför ett hårdskalssystem i aluminium eller plast, har SW-Motech något fantastiskt att erbjuda: SW-Motech *SysBag WP*-kollektionen. Tre väskor i olika storlekar, som alla har utvecklats för offroad-användning. Tack vare noggrant materialval och omsorgsfullt utförande är dessa väskor vattentäta, utrustade med en rullstängning och ett överlappande lock och är extremt robusta. Den största modellen är *SysBag WP L* med en kapacitet på 40 liter. På framsidan av denna väska finns ett rymligt extrafack som ger plats för en regnoverall eller kartor i A4-storlek. Bältesspännena för det främre facket är fästa upptill, eftersom grenar eller rötter annars skulle kunna fastna där på smala stigar i terrängen. Två vattentäta fack med dragkedja på insidan av väskan och locket erbjuder ytterligare förvaringsutrymme för mindre föremål. Innerfickan är också löstagbar, och två fritt placerbara avdelare med kardborreknäppning gör det lättare för dig att organisera ditt bagage. Väskans ytterkanter är klädda med robust Hypalon-material. Fyra kompressionsremmar på vardera sidan gör att väskan kan spännas fast till en kompakt enhet, även med liten last.

  • tillverkad av TPU-material
  • Fästning på PRO-sidoställ, med ögla på baksidan eller på hållare från tredje part
  • 100 % vattentät i huvudfacket
  • Rulltopp tillverkad av 210 ripstop TPU
  • MOLLE-fäste för att fästa extra väskor
  • förstärkta bärhandtag
  • reflekterande detaljer
  • Förankringsöglor för att fästa kabellås
  • Kardborrefästen för att fästa överskjutande bandlängder
  • Löstagbar innerficka
  • Mått: 48,0 x 22,0 x 41,0 cm
  • Total vikt: ca 2,9 kg
  • Total volym: 27,0 - 40,0 liter
Bra att veta:
*SysBag WP*-modellerna är dina pålitliga följeslagare för kompromisslösa motorcykeläventyr. De tre modellerna S, M och L skiljer sig åt när det gäller bagagevolym och fastsättningsmetod. SysBag WP-modellerna finns tillgängliga antingen individuellt, med en adapterplatta eller som ett set med den matchande sidohållaren. Om du väljer den enkla snabbkopplingslösningen på pakethållaren måste väskorna först fästas på en adapterplatta med hjälp av remmar och dubbla D-ringar. Dessa kan i sin tur fästas antingen på SLC-hållaren (S, M) eller på den avtagbara PRO-sidohållaren (L). Alternativt kan alla tre SysBag WP-modellerna också fästas baktill, på en bagagehållare eller på sidohållare från andra tillverkare med hjälp av de remmar som ingår i leveransen.


Leveransomfattning
1 x SW-Motech *SysBag WP L*
4 x loopremmar
4 x halkskyddsslangar
1 x lackskyddsfilm
Monteringsanvisning
Monteringsmaterial

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar