RIDE MOTORRAD UNTERWEGS
RIDE MOTORRAD UNTERWEGS
Motorrad

RIDE MOTORRAD UNTERWEGS

STEIERMARK/KÄRNTEN

Artikelnummer 10057184
|

Inga bedömningar än.

110,37 kr 1
Beskrivning

RIDE MOTORRAD UNTERWEGS STEIERMARK/KÄRNTEN

RIDE, resemagasinet för motorcyklister, har i utgåvan nummer 20 från den 4 april 2024, producerat och förberett tio spännande dagsturer i Steiermark och Kärnten exklusivt för sina läsare. De två österrikiska delstaterna övertygar med sina kurvor, kulinariska läckerheter, kultur och en varmhjärtad befolkning som har stor förståelse för motorcyklister. Långt från huvudlederna går slingrande, lågtrafikerade vägar i orörd natur genom bergen i det alpina landskapet. Resorna kryddas med spektakulära sjöar, slott, färgglada byar, museer och regionala traditioner som är värda att uppleva. Här finns också utvalda kultur-, hotell- och cateringtips, information från insider och spännande bakgrundshistorier, till exempel om Red Bull Ring. Vår praktiska vikkarta och länkar till GPS-nedladdningar gör det lättare för RIDE-läsarna att planera trevliga turer genom den magnifika naturen i Österrikes gröna hjärta. Dessutom i RIDE 20: motorcyklar som är lämpliga för touring, testning av tillbehör, ett Tysklandstips i Mecklenburgska sjöområdet, en drömresa genom der ursprungliga Kambodja och många andra förslag för resor med motorcykeln.

  • 150 sidor
  • Illustrationer: 300 bilder
  • Format: 215 mm x 280 mm

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar