AXELMUTTER ROSTFRI. STAAL
AXELMUTTER ROSTFRI. STAAL
Pro-Bolt

Pro-Bolt metrisk axelmutter i rostf.stål

av V4A

Artikelnummer 60901600
|

8 Bedömningar

från 233,99 kr 1
Beskrivning

Pro-Bolt metrisk axelmutter i rostf.stål av V4A

När det gäller att sätta en speciell touch på en ganska undangömd plats på motorcykeln är Pro-Bolt axelmuttrar av högblankt V4A rostfritt stål ett utmärkt val. Men förändringen är inte bara värdefull ur skönhetssynpunkt.

Pro-Bolt axelmuttrar kännetecknas av utmärkt styrka och utmärkt korrosionsbeständighet. Helt enkelt: De håller!

I leveransen ingår en tub kopparpasta för smörjning av skruvförbandet. Detta förhindrar tillförlitligt att muttrarna ”fastnar”, speciellt vid sammansättning av olika material.

Beakta under alla omständigheter:
Styrhuvudmuttrar gjorda av lätt aluminium används ofta i storlekarna för Pro-Bolt axelmuttrar i rostfritt stål. Dessa får under inga omständigheter användas som ersättning för originalaxelmuttrar. Av säkerhetsskäl, eftersom aluminiummuttrarna endast är lämpliga för obelastade skruvförband.

Dokument
Bedömningar (8)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar