RAM MOUNTS PINLOCK FÖR
RAM MOUNTS PINLOCK FÖR
RAM MOUNTS PINLOCK FÖR
RAM MOUNTS PINLOCK FÖR
RAM MOUNTS PINLOCK FÖR
RAM MOUNTS PINLOCK FÖR
RAM Mounts

RAM MOUNTS PINLOCK FÖR

ANSLUTNINGSARMAR

Artikelnummer 10062317
|

2 Bedömningar

RFP 173,68 kr 2
127,68 kr 1
Beskrivning

RAM MOUNTS PINLOCK FÖR ANSLUTNINGSARMAR

Mer säkerhet för ditt RAM Mounts-system med RAM Mounts Pin-Lock säkerhetslås för anslutningsarmar med B-boll (1 tum). Låset har en invändig gänga på 1/4" - 20 och ersätter det vanliga vridlåset på anslutningsarmarna. Det säkrar anslutningsarmen mot oavsiktlig öppning och säkerställer att armen endast kan öppnas med lämplig frigöringsknapp. Säkerhetsspärren med stiftlås passar alla anslutningsarmar för B-ball (1 tum). Säkerhetslåset ger den perfekta hävstångseffekten för att dra åt ditt RAM Mounts-fäste och förhindra att det glider vid kraftiga stötar eller i miljöer med extrema vibrationer. RAM Mounts Pinlock är också perfekt för att skydda din monterade elektroniska enhet från stöld och manipulering.

  • Material: Höghållfast kompositmaterial, invändig gänga i stål
  • Pin-Lock-system: olika stiftsystem sorterade (önskat stift inte möjligt)
Leveransomfattning:
1 x RAM Mounts Pinlock för anslutningsarmar

Dokument
Bedömningar (2)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar