SKRUVSATS, ROSTFRITT ST.
SKRUVSATS, ROSTFRITT ST.
Screws 4 Bikes

SKRUVSATS, ROSTFRITT ST.

PAN AMERICA/SPORT.S SVART

Artikelnummer 60846007
|

Inga bedömningar än.

Hitta din motorcykel:
821,20 kr 1
Beskrivning

SKRUVSATS, ROSTFRITT ST. PAN AMERICA/SPORT.S SVART

Det är och har alltid varit så: Ögat följer med cykeln! Och alla som tycker om sin vackra motorcykel kommer att irritera sig på hur de galvaniserade originalbultarna ser ut gång på gång. Tyvärr lämnar detta med tiden en hel del övrigt att önska! De synliga skruvdelarna blir tråkiga, fläckiga eller rostiga - särskilt om motorcykeln står ute mycket. De högkvalitativa skruvsatserna från Screw4Bikes i korrosionsfritt rostfritt stål är däremot en bestående höjdpunkt.
För bekvämt byte levererar vi modellspecifika, färdiga satser med alla skruvstl.ar som krävs för respektive motor i materialet A2-70. Skruvarna är förpackade separat i påsar för respektive motorkåpa. Om inget annat anges består satserna av sexkantsskruvar (DIN 912) och, i vissa fall, skruvar med pan- och försänkt huvud med sexkantshylsa (DIN 7380/DIN 7991).

Skruvar som ingår:
Primärkåpa
Vänster motorkåpa
Kamaxelkåpa
Tändspole
Ventilkåpa
Pinjongkåpa

Egenskaper:
Material: Rostfritt stål V2A
Drivning: Sexkant
Draghållfasthet: 700 N/mm²

Bra att veta:
För att effektivt förhindra att skruvarna "kärvar" i aluminium eller stål rekommenderar vi att du applicerar anti-seize pasta på gängan - se "lämpliga artiklar".
Förresten:
Om en skruv byts ut efter den andra behöver ingen ny packning användas!

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar