LSL X-BAR STYRE AX00
LSL X-BAR STYRE AX00
LSL X-BAR STYRE AX00
LSL X-BAR STYRE AX00
LSL

LSL X-Bar-styre AX00 bredd 805 mm

TYPGODKÄNNANDE

Artikelnummer 10021615
|

13 Bedömningar

RFP 1 052,89 kr 2
1 047,04 kr 1
Beskrivning

LSL X-Bar-styre AX00 bredd 805 mm TYPGODKÄNNANDE

LSL X-Bar-styre i cross-bar-form

Det ultimata, robusta styret för såväl dirt- som för street- och musclebikes. Kompenserar för irriterande fjädring hos styrröret och erbjuder betydligt större reserver i extrema situationer.

Tillverkas av högkvalitativt aluminium (2014 T6 – extremt motståndskraftigt). Den koniskt avsmalnande formen (diameter: 28,6 mm) från klämområdet till ändarna ger nästan dubbelt så stor böjhållfasthet mot deformation. Diametern vid ytterkanterna är 22 mm. Finns i elegant sandblästrad finish (svartanodiserad) eller i högglanspolerad finish (guldanodiserad).

Styrets mått: B: 805, H: 75, D: 90

Inklusive typgodkännande som gäller i Tyskland för specificerade modeller.

Inom ramen för ett enskilt godkännande eller ett ändringsgodkännande vid ett tekniskt institut (till exempel TÜV, Dekra) kan du självklart montera styret även på andra modeller om detta är möjligt, och låta föra in detta i fordonshandlingarna. Passande styrklämmor för montering ska i så fall beställas separat (se ”Passande artiklar”).

Upplysning: Tillbehörsstyren levereras utan hål för låsningen till kopplingsenheten. Dessa är placerade på olika sätt beroende på motorcykelmodell. Det går bra att borra i styret för placering av låsningen: Rikta i så fall in ditt nya styre optimalt på fordonet. Montera nu kopplingsenheterna på prov, se till att det finns full rörelsefrihet mot tanken vid fullt styrutslag, markera hålet för låsningen och borra styret i lämplig diameter. För den som vill undvika att borren slinter på det släta styrröret när styret byggs om, för den som ofta ”hamnar snett” med körnaren eller för den som av någon anledning alltid borrar snett i arbetsstycket rekommenderas användning av LSL-borrmallen, beställningsnummer 10005264 (se ”Passande artiklar”) – med detta verktyg är sådana misstag ett minne blott.

Dokument
Bedömningar (13)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar