LSL BORRMALL FÖR STYRE
LSL BORRMALL FÖR STYRE
LSL

LSL BORRMALL FÖR STYRE

22 MM BMW SPECIAL

Artikelnummer 10029094
|

10 Bedömningar

434,38 kr 1
Beskrivning

LSL BORRMALL FÖR STYRE 22 MM BMW SPECIAL

LSL-borrmall för styren
LSL-borrmallen är den perfekta hjälpredan för den som vill undvika att borren glider av det släta styrröret när styret byggs om, för den som ofta ”hamnar snett” med körnaren eller för den som av någon anledning alltid borrar snett i arbetsstycket – med detta verktyg är sådana misstag ett minne blott.

För metriska styren eller tumstyren.

Nytt: Specialversion för BMW

På nya BMW-modeller används 4 mm-skruvar för att säkra brytarna på plats så att de inte kan rotera. Skruvarna skruvas genom styret och ut på motsatt sida. Denna design innebär en stor utmaning för montering av tillbehörsstyren. LSL tar itu med detta med en ny version av LSL-borrmallen.

Borrmallen för BMW-styren har en borrbussning på 4 mm och är utformad så att man kan borra igenom styret på motsatt sida. För att förhindra att man träffar mallen med borrmaskinen när man borrar igenom på motsatt sidan, fångas borrningsprocessen upp i en fördjupning på borrmallen.

Borrmallen är tillverkad i höghållfast aluminium och är hårdanodiserad för högre ythårdhet; hålet styrs i en borrbussning på 4 mm.

Dokument
Bedömningar (10)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar