BOK – LITTLE HONDA
BOK – LITTLE HONDA
Delius Klasing Verlag

BOK – LITTLE HONDA

SUPER CUB, DAX, MONKEY

Artikelnummer 50053287
|

Inga bedömningar än.

RFP 292,16 kr 2
151,36 kr 1
Beskrivning

BOK – LITTLE HONDA SUPER CUB, DAX, MONKEY

De ikoniska små motorcyklarna från Honda
Små, retro och med absolut kultstatus: Hondas små motorcyklar är legendariska. Idag är märket Honda främst känt som en tillverkare av personbilar och motorcyklar i full storlek. Men den mest sålda lätta motorcykeln kommer också från Japan: Honda Super Cub. Mer än 100 miljoner enheter har sålts över hela världen sedan lanseringen 1958. I ”Little Honda” presenterar Gerfried Vogt-Möbs de minimotorcyklar som präglade livsstilen på 70-talet:
• komplett modellhistoria för Hondas lätta motorcyklar: från Honda Super Cub till Honda Monkey och Honda Gorilla till Honda Dax
• många historiska foton från arkiven
• detaljerade tekniska data
• med aktuella tester och körrapporter – ren motorcykelhistoria!
• presentidé till motorcyklister – garanterad kultfaktor!
Mer av en slump uppfann Honda en andra familj av mopeder. Honda Monkey var ursprungligen avsedd som en attraktion för barn i en nöjespark, men från och med 1961 blev den en riktig succé på marknaden. Även om föraren måste vara lika smidig som en apa tack vare de små måtten, fanns det inget coolare på vägarna under 70-talet än en Monkey eller dess storebror Gorilla. Från och med 1969 anslöt sig Honda Dax, som tog poäng med sin progressiva design och, tack vare det fällbara styret, även användes som ”räckviddsförlängare” i många husbilar.
Medan repliker av dessa kultmotorcyklar från Fjärran Östern har översvämmat marknaden under en längre tid, har det varit tyst på Honda under en lång tid. Men 2019 dök den helt nya Monkey äntligen upp och fortsatte det som föregångarna hade påbörjat.
”Little Honda” tar oss med på en spännande tidsresa med massor av originalbilder och intressant bakgrundsinformation. Och kanske kommer några av er att sucka nostalgiskt vid åsynen av de legendariska bonsai-motorcyklarna ”Kommer du ihåg hur det var då ...”

  • 176 sidor
  • 23 x 26,5 cm inbunden

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar