GEDORE RULLVÄSKA, TOM
GEDORE RULLVÄSKA, TOM
GEDORE RULLVÄSKA, TOM
GEDORE RULLVÄSKA, TOM
Gedore

GEDORE RULLVÄSKA, TOM

MED 12 FACK

Artikelnummer 60350906
|

1 Bedömning

RFP 465,52 kr 2
368,84 kr 1
Beskrivning

GEDORE RULLVÄSKA, TOM MED 12 FACK

Du är på väg och har fått ett litet motorstopp. Då vill du inte stå tomhänt vid vägkanten. Eller så vill du bara ha den rätta högkvalitativa förvaringsväskan för dina smala Gedore-verktyg som kombinationsnycklar eller skruvmejslar. I båda och många andra fall är Gedore rullväskan med 12 fack ett bra val.

Denna Gedore-verktygsväska är gjord av robust textilväv. Ett praktiskt kardborrelås håller ihop rullen och skyddar dina verktyg perfekt. Det ser stilrent ut och dessutom extremt proffsigt! Med 12 fack för små verktyg som till exempel skruvmejslar, kombinerade nycklar, rörnycklar och fasprovare.

  • Material: textilväv
  • hoprullad (L x H): ca 32 x 13 x 4 cm
  • utrullad (L x H): ca. 32 x 35 cm
  • Levereras utan verktyg
  • 12 fack inuti

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar