GIVI BAKVÄSKA GTR724
GIVI BAKVÄSKA GTR724
Givi

GIVI BAKVÄSKA GTR724

CANYON

Artikelnummer 10070718
|

Inga bedömningar än.

1 278,90 kr 1
Beskrivning

GIVI BAKVÄSKA GTR724 CANYON

GRT724 är en praktisk och smidig värmesvetsad bagagerulle med 12 liters kapacitet, lämplig för korta resor och utflykter, men också användbar som tillbehör för extra bagage under extrema äventyr.
Den mjuka strukturen med dubbel rullstängning håller innehållet stabilt, medan sidoöppningarna ger bekväm tillgång till bagaget utan att man behöver ta loss väskan under pauser.
De ergonomiska handtagen och axelremmen på sidan som ingår i utrustningen gör det enklare att bära.
Bagagerullen är först och främst avsedd för terrängäventyr och har tillverkats av slitstarka och vattentäta material och försetts med TPU-förstärkningar. Tack vare fästremmarna med Cam Buckle-spännen av Duraflex®, som bibehåller dragkraften och inte lossnar vid belastning, förblir den stabil i alla typer av terräng.
Designen har förbättrats med tryckta reflekterande motiv som ökar synligheten på natten eller på dåligt upplysta vägar och därmed tillhandahåller motorcyklisten större säkerhet.
Tack vare de praktiska remmarna och M.O.L.L.E-systemet kan packväskan kombineras med mjuka väskor såsom GRT723 Monokey® eller fästas på GRT721 Canyon universell fästbas som extra bagage. Den kan också fästas på locket på styva aluminiumväskor som extra bagage.

Utrustning
•Vattentätt rullstängningssystem
•Modulerbar med GRT721 Canyon fästbas som sido- eller toppväska
•Modulerbar med remmar som extra bagage för aluminiumväskor
•Utrustad med fästremmar med Cam Buckle-spännen av Duraflex® för att upprätthålla remmarnas drag.
•Axelrem för att kunna bära den över axeln
•Ergonomiska handtag för transport
•M.O.L.L.E-system på sidan
•Tryckta reflekterande motiv för ökad synlighet

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar