125CC - HELT ENKELT UPP
125CC - HELT ENKELT UPP
Delius Klasing Verlag

125CC - HELT ENKELT UPP

TVÅHJULING* 152 SIDOR

Artikelnummer 10053838
|

Inga bedömningar än.

RFP 174,41 kr 2
116,94 kr 1
Beskrivning

125CC - HELT ENKELT UPP TVÅHJULING* 152 SIDOR

In i frihetens värld på två hjul

De nya körkortsreglerna i början av 2020 gjorde det mycket lättare för bilförare att komma in i motorcykelvärlden. Från och med nu räcker det med några timmars lektioner för att få köra en motorcykel eller skoter med en cylindervolym på upp till 125 cc och upp till 15 hk. Detta är en välkommen möjlighet för många människor som alltid har haft denna fascinerande hobby men som har skjutit upp det av tids- eller kostnadsskäl att äntligen uppfylla sin dröm!

Utbudet sträcker sig från mysiga skotrar till fullblodiga sportmotorcyklar, och det finns också ett nästan obegränsat urval av kläder och tillbehör. Om du inte har någon erfarenhet kommer du snabbt att tappa greppet. Volymen 125er: Einfach aufs Zweirad råder bot på detta genom att presentera de mest populära modellerna, erbjuda en köpguide för varje budget och lära ut grunderna i körteknik.
Lättförståelig förklaring av de nya bestämmelserna: Vem får köra vad?

  • Köpråd: Vilken utrustning är vettig? Vad kostar en billig grundcykel?
  • Modellöversikt: Presentation av de mest populära 125cc-motorcyklarna och skotrarna i Tyskland
  • Grunderna i körteknik
  • 152 sidor
  • Format: 16,4 x 23,9 cm
  • 155 foton och illustrationer
ISBN: 978-3-667-12125-7

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar